Verplichte Inentingen


Welke inentingen zijn nodig voor het verblijf van uw huisdier?

Voor een verblijf in ons hotel, dient uw kat zijn inentingen tijdig te hebben gehad.


Let op! Dit houdt in dat uw huisdier minimaal 3 weken én korter dan 1 jaar vóór de plaatsing zijn inentingen moet hebben gehad.


De verplichte inentingen zijn:

Kattenziekte
Dit is een inenting tegen het feline parvovirus.

Niesziekte
Met deze inenting wordt uw kat beschermd tegen het feline herpesvirus, ook wel feline rhinotracheïtisvirus genoemd, en het feline calicivirus.
Optioneel:
Chlamydia indien uw dierenarts hierover beschikt

Deze inentingen dienen aan het eind van het verblijf van uw huisdier in ons pension, nog 1 maand geldig te zijn.

Tevens dient uw huisdier 1 week voor het verblijf te zijn ontvlooid en ontwormd. Bij voorkeur niet op de dag van aankomst.

Indien uw kat niet eerder of langer dan 2 jaar geleden gevaccineerd is, dient er ook een boost ( 2e vaccinatie) gegeven te worden.


Inentingsboekje

In het inentingsboekje staan alle inentingen die uw huisdier heeft gehad. Daarnaast kan hier de naam en geboortedatum of geboortejaar van uw huisdier in worden gezet. Ook kunt u hier uw naam, adres en telefoonnummer in noteren. Wij verzoeken u te controleren of deze gegevens zijn opgenomen in het boekje. Zo zijn we altijd op de hoogte van alle gegevens. 

Bij het brengen van uw huisdier verzoeken wij u het inentingsboekje mee te nemen. Bij het halen van uw kat ontvangt u het inentingsboekje uiteraard weer terug.