Over Chat Noir

LET OP! Wij zijn gesloten van


10 april tot en met 21 april 2024

4 juni tot en met 30 juni 2024

1 september tot en met 15 september 2024

6 november tot en met 30 november 2024


De openingstijden van de receptie
dinsdag t/m vrijdag: van 10.00 uur tot 13.00 uur
maandag en zaterdag: van 12.00 uur tot 13.00 uur

Uitsluitend én alleen op afspraak

Tussen deze tijden kan uw kat gebracht/opgehaald worden.

De receptie is gesloten op zon- en feestdagen. Het is dan niet mogelijk om uw huisdier te halen of te brengen.


Bij ons wordt uw huisdier liefdevol opgevangen en uitstekend verzorgd

Op vakantie? Een verbouwing? Of een andere reden waarom de verzorging van uw huisdier tijdelijk uit handen moet worden gegeven? Wij verzorgen op professionele en liefdevolle wijze de opvang! In ons kattenhotel worden jaarlijks vele katten geplaatst. Kattenhotel Chat Noir is dan ook een begrip in Delft en omgeving. Onze opvang kenmerkt zich door kundige begeleiding en echte aandacht voor uw huisdier.


Open leefruimte; uw kat wordt niet opgesloten!

Ons hotel heeft de beschikking over diverse open leefruimten. Met daarin veel speelgoed voor afleiding en klimmogelijkheden. En uiteraard veel ligplekken op verschillende niveaus. Alle ruimten hebben een overdekte en omsloten buitenren.

Wat ons hotel uniek maakt is dat alle gasten zich vrij kunnen bewegen in de leefruimten! Ze worden niet opgesloten in een hok, wat bij de meeste kattenpensions het geval is. Echter, op de dag van aankomst is het belangrijk dat uw kat de mogelijkheid heeft om te acclimatiseren.


Katten exclusief

Hoewel de opvang van katten veelal wordt gecombineerd met andere huisdieren, zoals honden, richten wij ons alleen op katten. Op die manier bent u verzekerd van echte en specifieke aandacht voor uw kat, in een voor hen rustige omgeving.

Voor onze oudere gasten beschikken wij over een aparte senioren ruimte. Deze ruimte kenmerkt zich door de vele, lekker zachte en verdekt opgestelde ligplaatsen. De ouderen van dagen kunnen hier genieten van hun broodnodige rust!


Voeding

De hotelgasten krijgen bij ons alle voeding die zij dagelijks nodig hebben. En regelmatig nog iets extra’s! De voeding die wij aanbieden is van een zeer goede kwaliteit en gericht op de behoeften van uw huisdier.


Specifieke voeding/medicijnen

Indien uw huisdier speciale voeding nodig heeft bijvoorbeeld dieet dient u dit bij de reservering aan te geven, dan kunt u dit meegeven als u hem of haar komt brengen. Wij zullen er voor zorgen dat hij of zij deze speciale voeding krijgt.


Medicatie UITSLUITEND 1x per dag én in overleg. Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om katten met diabetes op te vangen.