Reserveren

Na uw aanvraag via de email, site of per telefoon kijken wij wat de beschikbaarheid is. Bij beschikbaarheid sturen we u een reserveringsformulier toe.

Wij adviseren u het formulier goed door te lezen, hierop staat namelijk ook dat u verplicht bent om voor de gehele gereserveerde periode te betalen wanneer u uw kat eerder komt ophalen.


Bij eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen.


Op dit formulier kunt u uw gegevens en de gewenste periode aangeven. Het ingevulde formulier kunt u per mail, of per post aan ons retourneren.

Bereikbaarheid

Wij zijn gevestigd op het volgende adres:


Kattenhotel Chat Noir

Buitenwatersloot 340

2614 GR Delft


Let goed op aan welke kant van de Buitenwatersloot u moet zijn en lees de routebeschrijving goed. Dit voorkomt onnodig aanbellen in de buurt.


null

Om de juiste route te nemen gaat u vanaf de Hugo de Grootstraat altijd onder het viaduct van de Beatrixlaan door. (zie paarse pijl). Wanneer u bij het rode kruis staat (zie afbeelding) dan staat u aan de verkeerde kant van de Buitenwatersloot.


Heeft u echter de afslag vanaf de Beatrixlaan naar rechts genomen (zie rode pijl en bij de afrit staat: wijkbordje nr.14 midden) richting Buitenwatersloot dan moet u aan het eind van de afrit naar rechts gaan. Volg de gele stippen en lijn.


Rij in beide gevallen door totdat u naar rechts moet, dat is de Henri Dunantlaan, vervolgens  gaat u de 1e straat links in, de Bastinglaan. Rij de Bastinglaan uit en ga naar links dit is een doodlopende weg (stukje Henri Dunantlaan).  Daarna direct rechts (u kunt daar alleen lopen), u loopt op het Kattenhotel  af (wit laag gebouw met een ren). U loopt  links langs het witte gebouw en gaat dan rechts door het houten hekje. Vervolgens zit rechts ingang van het kattenhotel. (zie groene pijl op de afbeelding hierboven).


Parkeren kan vrijwel altijd aan de Bastinglaan of Henri Dunantlaan.

Tel: 015-2140620

E-mail: st.dierenzorg@casema.nl

E-mail het Kattenhotel hier.


Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: van 10.00 uur tot 13.00 uur
maandag en zaterdag: van 12.00 uur tot 13.00 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn wij op maandag open van 10:00 uur tot 13:00 uur, uitsluitend én alleen op afspraak

Tussen deze tijden kan uw kat gebracht/opgehaald worden.

De receptie is gesloten op zon- en feestdagen. Het is dan niet mogelijk om uw huisdier te halen of te brengen.